Контакт

Локација

Адреса:
Elo
Новело Дизајн ДООЕЛ
ул. Наум Охридски бр.30
1000 Скопје
Macedonia
Телефон:
076405505

Факс:
IvaGeo

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

Elo © 2021. UKION SHOPS

Новело Дизајн ДООЕЛ Скопје | ул. Наум Охридски 30, 1000 Скопје
Тел : +389 (0)78 406 420 | e-mail : novelodizajn@gmail.com
ЕМБС: 7384041 | ЕДБ : 4058019533770 | ДЕЈНОСТ: 46.42
жиро сметка 270073840410158 Халкбанка