Информации за испорака

Производот може да се врати во рок од 15 дена од денот на приемот на пратката со приложување на фактурата, при што производот мора да бидe неупотребуван, неоштетен и спакуван во неговото оригинално пакување со етикета. Пакуваните производи се враќаат преку брза пошта на адресата што ја добивате од нашите продавачи, на свој трошок. Во случај на поврат на средства, а без оглед на причината за враќање, Новело Дизајн ДООЕЛ има обврска враќањето на средствата да го изврши исклучиво преку VISA, EC/MC и Maestro, што значи дека банката на барање на продавачот ќе изврши поврат на средствата на сметката на корисникот на картичката или на трансакциска сметка. Целокупната процедура за рефундација може да трае до 15 работни дена.

Откако курирската служба ќе ви ја достави пратката, ве молиме проверете го производот и доколку на него има видливи оштетувања (искинати делови или нагмечување) или производот не е во согласност со вашата нарачка, ве молиме да не побарате телефонски на броевите: 076405505, 078406420 во периодот од 09-17ч, или пак да ни испратите емаил со свои податоци (име, презиме и телефон) на адресата [email protected] и да ги наведете причините поради кои сакате да направите замена/враќање на пакетот. Ве молиме да нè контактирате најдоцна во рок од 24 часа од приемот на пратката. Нашите оператори ќе ве известат за понатамошната постапка, во најкраток можен рок.

Доколку на купениот производ се појават недостатоци во смисла на одредбите од Законот за заштита на потрошувачи, Ве молиме контактирајте не од 09-17ч на погоре наведените телефони за контакт или испратете емаил со свои податоци (име, презиме и телефон) на [email protected] заради понатамошни инструкции за процесирање на вашето барање.

Навремена испорака

Испорака на сите производи за три или четири работни денови.

Најдобар квалитет

Нашите производи се направени од материјали од природно потекло.

Најдобри цени

Висок избор на производи за вашето дете по најдобри цени.

Гарантирано плаќање

Плаќање со VISA, EC/MC и Maestro или при сама достава.

Кошничка0
Нема продукти
Продолжи пазарење
0
X