ПЕРНИЦА ЗА ДОЕЊЕ

ПЕРНИЦА ЗА ДОЕЊЕ

Сите мајки знаат дека доењето е непроценливо важно но во исто време e и голем предизвик. Постојат многу производи за помош на мајките при доење но само со добар избор на производ кој би го користеле, доењето ќе ви стане пријатно искуство. Изработена од специфичен материјал и форма кои создаваат пријатност и комфорт кај вас и вашето малечко. 
Пробајте ја нашата перница за доење во облик на полумесечина и создадете ново искуство во доењето на вашето малечко.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Elo © 2021. UKION SHOPS

Новело Дизајн ДООЕЛ Скопје | ул. Наум Охридски 30, 1000 Скопје
Тел : +389 (0)78 406 420 | e-mail : novelodizajn@gmail.com
ЕМБС: 7384041 | ЕДБ : 4058019533770 | ДЕЈНОСТ: 46.42
жиро сметка 270073840410158 Халкбанка