ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ

ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ

Нашиот ELO. организатор за креветче ви овоможува беспрекорна организација на сите неопходни работи за вашето дете, пелени, цуцли, играчки, шишенца и слично. Мек, нежен, изработен од орагански муслин исполнет со хипоалергено силиконско полнење.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-15%
ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ
ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ Соодветен за складирање на сите потребни работи за вашето дете на едно ме..
790 ден.672 ден.
без ДДВ: 569 ден.

Распродадено

-15%

Распродадено

ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ
ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ Соодветен за складирање на сите потребни работи за вашето дете на едно ме..
790 ден.672 ден.
без ДДВ: 569 ден.
-15%
ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ
ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ Соодветен за складирање на сите потребни работи за вашето дете на едно ме..
790 ден.672 ден.
без ДДВ: 569 ден.
-15%
ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ
ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ Соодветен за складирање на сите потребни работи за вашето дете на едно ме..
790 ден.672 ден.
без ДДВ: 569 ден.
-15%
ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ
ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ Соодветен за складирање на сите потребни работи за вашето дете на едно ме..
790 ден.672 ден.
без ДДВ: 569 ден.

Распродадено

-15%

Распродадено

ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ
ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ Соодветен за складирање на сите потребни работи за вашето дете на едно ме..
790 ден.672 ден.
без ДДВ: 569 ден.
-15%
ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ
ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ Соодветен за складирање на сите потребни работи за вашето дете на едно ме..
790 ден.672 ден.
без ДДВ: 569 ден.
Elo © 2022. UKION SHOPS

 

Новело Дизајн ДООЕЛ Скопје | ул. Наум Охридски 30, 1000 Скопје

Продажен салон: Народен Фронт 3/3 Скопје

Тел : +389 (0)78 406 420 | e-mail : novelodizajn@gmail.com

ЕМБС: 7384041 | ЕДБ : 4058019533770 | ДЕЈНОСТ: 46.42
жиро сметка 270073840410158 Халкбанка

https://www.google.com/maps/place/Naroden+Front+3,+Skopje+1000/@41.9928724,21.4187008,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x135414360e1d3b01:0x4a55b6421758bc84!8m2!3d41.9928724!4d21.4208895