МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ПРЕКРИВКА

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ПРЕКРИВКА

Нашата ELO. прекривка ќе ви го олесни секојдневието на вас и вашето бебенце. Прекривката заменува неколку производи кои ви се неопходни при грижата за вашто малечко. Може да се користи како прекривка за доење, прекривка за количка и транспортер, столче за јадење, количка за пазарување и повеќе. Растеглива и приспособлива на секој модел на транспортер. Изработена од мек, прозрачен и растеглив материјал кој овозможува струење на воздухот и адаптабилност за секоја од намените. Ви обезбедува приватност при доењето и му обезбедува на вашето бебе заштита од изложеност на ветер, сонце и слично. 

Не постојат производи/услуги во оваа категорија.

Elo © 2021. UKION SHOPS

Новело Дизајн ДООЕЛ Скопје | ул. Наум Охридски 30, 1000 Скопје
Тел : +389 (0)78 406 420 | e-mail : novelodizajn@gmail.com
ЕМБС: 7384041 | ЕДБ : 4058019533770 | ДЕЈНОСТ: 46.42
жиро сметка 270073840410158 Халкбанка