Акција
-15%

Распродадено

БАМПЕР ОГРАДИЦА ЗА КРЕВЕТ
1.390 ден.1.182 ден.
-15%

Распродадено

ПОДЛОГА ЗА ИГРАЊЕ APRIL
1.790 ден.1.522 ден.
-15%

Распродадено

МОНТЕСОРИ ДУШЕК/ПОДЛОГА ЗА ИГРАЊЕ
1.690 ден.1.437 ден.
-15%

Распродадено

ОРГАНИЗАТОР ЗА КРЕВЕТЧЕ
790 ден.672 ден.
-15%

Распродадено

МАРАМА ЗА НОСЕЊЕ БЕБЕ
1.790 ден.1.522 ден.
-15%
БАЛДАХИН
4.990 ден.4.242 ден.
-15%

Распродадено

ПЕРНИЦА ЗА ДОЕЊЕ
1.390 ден.1.182 ден.
-15%
БЕБЕШКО ГНЕЗДО
2.890 ден.2.456 ден.

Најново

Распродадено

НАВЛАКА ЗА ГНЕЗДО
1.590 ден.
-15%
БАЛДАХИН
4.990 ден.4.242 ден.
-15%

Распродадено

БАМПЕР ОГРАДИЦА ЗА КРЕВЕТ
1.390 ден.1.182 ден.
-15%

Распродадено

БАМПЕР ОГРАДИЦА ЗА КРЕВЕТ
1.390 ден.1.182 ден.
-15%

Распродадено

БАМПЕР ОГРАДИЦА ЗА КРЕВЕТ
1.390 ден.1.182 ден.
-15%

Распродадено

BABY ПОСТЕЛНИНА
1.490 ден.1.267 ден.
-15%

Распродадено

BABY ПОСТЕЛНИНА
1.490 ден.1.267 ден.
Избрани производи
-15%

Распродадено

ПОДЛОГА ЗА ИГРАЊЕ APRIL
1.790 ден.1.522 ден.

Elo

Најдобро продавани
Elo © 2022. UKION SHOPS

 

Новело Дизајн ДООЕЛ Скопје | ул. Наум Охридски 30, 1000 Скопје

Продажен салон: Народен Фронт 3/3 Скопје

Тел : +389 (0)78 406 420 | e-mail : novelodizajn@gmail.com

ЕМБС: 7384041 | ЕДБ : 4058019533770 | ДЕЈНОСТ: 46.42
жиро сметка 270073840410158 Халкбанка

https://www.google.com/maps/place/Naroden+Front+3,+Skopje+1000/@41.9928724,21.4187008,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x135414360e1d3b01:0x4a55b6421758bc84!8m2!3d41.9928724!4d21.4208895